Ποιοι είμαστε

Σχετικά με εμάς

Οι «Σύμβουλοι Ασφα-Λύσεων», είναι ένα Ασφαλιστικό Γραφείο μέλος του μεγάλου ασφαλιστικού πρακτορείου Protect Insurance.

Ασφαλιστικές συμβουλές

Ασφαλιστικές συμβουλές

Παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές λύσεις σε επιχειρήσεις και ιδιώτες

Ασφαλιστήρια συμβόλαια

Ασφαλιστήρια συμβόλαια

Προσφέρουμε ασφαλιστήρια συμβόλαια για όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους

Ασφαλιστικές συμβουλές

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Εξασφαλίζουμε ποιοτικές υπηρεσίες στην Αττική και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα

Ασφαλιστικές συμβουλές

Αναβάθμιση Ρόλου

Αναβαθμίζουμε διαρκώς τον κοινωνικό ρόλο του ασφαλιστικού πράκτορα

Ποιοι είμαστε

Γνωρίστε μας

Η ομάδα μας απαρτίζεται από 62 έμπειρους Ασφαλιστικούς Πράκτορες και 6 Διευθυντικά Στελέχη. Παρέχει ασφαλιστικές συμβουλές και διεκπεραιώνει ασφαλιστήρια συμβόλαια σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους, όπως είναι οι κλάδοι Ζωής και Υγείας, Σύνταξης, Αυτοκινήτου, Πυρός-Σεισμού, Αστικής Ευθύνης και άλλοι.
Έχοντας ως έδρα κομβικό σημείο στα Δυτικά Προάστια, οι Ασφαλιστικοί Πράκτορες του γραφείου δραστηριοποιούνται σε όλη την Αττική παρέχοντας υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες.
Στο πελατολόγιο του Γραφείου περιλαμβάνονται αρκετές επώνυμες και μεγάλες επιχειρήσεις, επαγγελματίες από όλους τους χώρους, πολιτιστικοί και αθλητικοί Σύλλογοι καθώς και αρκετές χιλιάδες οικογένειες.

Ο σκοπός αυτής της ασφαλιστικής μονάδας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων ασφαλιστικών υπηρεσιών με νέες πρωτοποριακές διαδικασίες και ιδέες καθώς και η αναβάθμιση του ρόλου του Ασφαλιστικού Πράκτορα στην κοινωνία.

Η Ιστορία Μας

1998

Ο Γεωργιάδης Ιωάννης, εμπνευστής της ομάδας «Σύμβουλοι Ασφα-Λύσεων», ξεκινά την επαγγελματική του καριέρα ως ασφαλιστής. Δουλεύοντας αρχικά part time και με πολλούς συνδυασμούς, συνειδητοποιεί πως το επάγγελμα που επέλεξε είναι αυτό που πάντα ήθελε στη ζωή του.

Επαγγελματικό άλμα για τον Γεωργιάδη Ιωάννη. Ασχολείται πλέον full time με τον Ασφαλιστικό Κλάδο. Σημειώνει αξιόλογες παραγωγές και κερδίζει σημαντικά βραβεία ως ασφαλιστικός πράκτορας. Ξεκινά να συνεργάζεται με άλλους ικανούς ασφαλιστές. Το όραμα της δημιουργίας μιας πεπειραμένης και ποιοτικής ασφαλιστικής ομάδας γεννιέται.

2001

2005

Η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού είναι πλέον γεγονός. Ο Γεωργιάδης Ιωάννης ξεκινά να χτίζει και να επενδύει στο όραμά του συγκεντρώνοντας δίπλα του τους καλύτερους του ασφαλιστικού χώρου. Οι διακρίσεις που κερδίζει εγγυώνται τις άριστες ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρει.

Η ομάδα Γεωργιάδη γίνεται μία από τις κορυφαίες ομάδες της Εθνικής Ασφαλιστικής. Από το 2007 έως το 2009 κερδίζει συνεχόμενα βραβεία και βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις των διακρίσεων. Το επαγγελματικό ήθος και η τεχνογνωσία των μελών είναι πλέον γνωστά στον ασφαλιστικό χώρο.

2007

2010

Δημιουργείται το γραφείο Εθνικής Ασφαλιστικής Γεωργιάδη με δύο αξιόλογους και χαρισματικούς ομαδάρχες. Αποκτά το δικό του λογότυπο και συστήνεται με τον τίτλο «Σύμβουλοι Ασφα-Λύσεων». Το γραφείο βρίσκεται μέχρι και σήμερα στις πρώτες θέσεις της εταιρείας και απαρτίζεται από κορυφαίους και καταξιωμένους ασφαλιστές. Η εκπαίδευση και η συνεχής επιμόρφωση τούς καθιστά διαρκώς ενημερωμένους για τα σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα.

Δημιουργείται νέο γραφείο στην περιοχή της Αθήνας, με προϊστάμενο τον κύριο Κωνσταντίνο Δημόπουλο, το οποίο και θα απαρτίζουν 3 managers και 35 ασφαλιστικοί πράκτορες.

2019

2020

Το γραφείο μεταφέρεται σε νέους χώρους στη διεύθυνση Εθνάρχου Μακαρίου 31, στο Περιστέρι και εντάσσεται μια μεγάλη ομάδα 20 συνεργατών με διευθυντή τον κο. Καραμούζη Ιωάννη. Έπεται και συνέχεια…

Δημιουργήθηκε νέα ομάδα με Manager την κα Τσιούτσια Μαριάννα. Τα παραγωγικά αποτελέσματα στο σύνολο των δύο εδρών μας, Αιγάλεω και Περιστέρι, στην διετία κινήθηκαν σε υψηλές προδιαγραφές.

2021

2022

Το γραφείο συνεργάζεται με το μεγάλο ασφαλιστικό πρακτορείο Protect Insurance και πλέον παρέχει ευελιξία εκπροσώπησης στο σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας μας.

“Κάθε άνθρωπος και οικογένεια έχει προτεραιότητες και ανάγκες,
δική μας προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση αυτών των αναγκών.”