Ασφάλιση Φορτηγού

Ασφάλιση Οχημάτων

Το Ασφαλιστικό μας Γραφείο δημιούργησε το ανταγωνιστικό πρόγραμμα Ασφάλισης Φορτηγού εξασφαλίζοντας ιδανικό συνδυασμό καλύψεων και τιμής. Το νέο τιμολόγιο εξασφαλίζει την αντικειμενική κατανομή των ασφαλίστρων, αφού ο προσδιορισμός του κόστους ασφάλισης στηρίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε οχήματος και πελάτη. Εκπτώσεις επίσης παρέχονται σε πελάτες που έχουν κι άλλα ασφαλισμένα οχήματα ή διατηρούν κάποιο άλλο συμβόλαιο στην εταιρεία.

Η Ασφάλιση Φορτηγού ανταποκρίνεται για πρώτη φορά στις ανάγκες του οδηγού και στις οικονομικές απαιτήσεις της εποχής.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Ασφαλιστικού μας Γραφείου για την Ασφάλιση Φορτηγού, εξασφαλίζετε μοναδικά προνόμια όπως:

Στη δύσκολη στιγμή του ατυχήματος,Το Ασφαλιστικό μας Γραφείο βρίσκεται πραγματικά δίπλα σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Μοναδική προϋπόθεση είναι η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης του αυτοκινήτου σας στην Εταιρία μας. Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2112679696 ένας εξειδικευμένος, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Εταιρίας θα βρίσκεται δίπλα σας, για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις πρώτες δύσκολες στιγμές μετά το ατύχημα. Ο ειδικός συνεργάτης μας:

 • Θα καταγράψει τις συνθήκες του ατυχήματος και τις προτεραιότητες των οδών.
 • Θα φωτογραφήσει τα εμπλεκόμενα οχήματα και θα κάνει ακριβή περιγραφή τους.
 • Θα συντάξει πρόχειρο σχεδιάγραμμα του τόπου ατυχήματος.
 • Θα συγκεντρώσει στοιχεία τυχόν μαρτύρων.
 • Θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε σωστά το έντυπο “Δήλωσης Ατυχήματος” ή το έντυπο Φιλικού Διακανονισμού.
 • Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το πλησιέστερο συνεργαζόμενο συνεργείο.

Επιλέγοντας την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, απολαμβάνετε το προνόμιο της αποζημίωσης από τη δική σας ασφαλιστική εταιρία (σε περίπτωση που δεν είστε υπαίτιος για το ατύχημα) άνετα και χωρίς ταλαιπωρία μέσω του Φιλικού Διακανονισμού.
Για να αποζημιωθείτε μέσω του συστήματος αυτού πρέπει απαραίτητα:

 • Οι εμπλεκόμενοι οδηγοί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν τη “Φιλική Δήλωση Τροχαίου Ατυχήματος” καθώς και να την στείλουν στις ασφαλιστικές τους.
 • Τα εμπλεκόμενα οχήματα να είναι ασφαλισμένα σε εταιρίες που έχουν προσχωρήσει στο Σύστημα.
 • Η ζημιά να μην υπερβαίνει τα €6.500 σε Υλικές Ζημιές, και €12.000 σε Σωματικές Βλάβες ανά άτομο, με μέγιστο όριο στις Σωματικές Βλάβες τα €30.000 ανά περιστατικό.
 • Να υπάρχει σύγκρουση των οχημάτων

Στην περίπτωση κατά την οποία δεν έχει συμπληρωθεί “Φιλική Δήλωση Τροχαίου Ατυχήματος”, υπάρχει η δυνατότητα οι πελάτες που δεν ευθύνονται να κάνουν δήλωση στην Εταιρία. Η Εταιρία αναλαμβάνει την επικοινωνία με την εταιρία του υπαίτιου οδηγού προκειμένου να αποζημιωθεί ο πελάτης.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ φροντίζει για σας ακόμη και στην περίπτωση που ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό σας από τροχαίο ατύχημα, βλάβη καθώς και βλάβη ελαστικών, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό. Για αυτό το σκοπό λοιπόν, συνεργάζεται με μια από τις μεγαλύτερες Εταιρίες στο χώρο της Βοήθειας στην Ευρώπη για να προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα βοήθειας στους πελάτες της. Παρέχονται δύο προγράμματα στους ασφαλισμένους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ:

Α) Το πρώτο Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Οδική Βοήθεια
 • Ρυμούλκηση οχήματος
 • Ιατρική Βοήθεια
 • Ταξιδιωτική Βοήθεια

Β) Το δεύτερο Πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Τοπική Ρυμούλκηση συνεπεία ατυχήματος.  Το πρόγραμμα αυτό παρέχεται στους ασφαλισμένους μας που επιθυμούν με ένα πολύ μικρό κόστος να καλύψουν τη ρυμούλκηση του οχήματος τους, σε τοπικό συνεργείο, στην περίπτωση που ακινητοποιηθούν εξαιτίας ατυχήματος.

Η Εταιρία μας στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της, παρέχει την κάλυψη ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ΟΔΗΓΟΥ με όρους που πλεονεκτούν και ανώτατο όριο ευθύνης της Εταιρίας €15.000, διασφαλίζοντας έτσι πλήρως τα έννομα συμφέροντα του ασφαλισμένου, είτε για αξιώσεις αποζημίωσης από τροχαία Ατυχήματα όταν οι υπαίτιοι αρνούνται τις ευθύνες τους και δεν καταβάλλουν την αποζημίωση την οποία δικαιούται ο ασφαλισμένος, είτε για την υπεράσπιση του στα Ποινικά Δικαστήρια για τροχαίες παραβάσεις και προσφυγές ενώπιον Διοικητικών Αρχών.
H EΘΝΙΚΗ AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ παρέχει νομική προστασία στην Eλλάδα και σε όλες τις χώρες της Eυρωπαϊκής Ένωσης, αναλαμβάνοντας για λογαριασμό σας όλα τα έξοδα και τις διαδικασίες που απαιτούνται για:

Ατύχημα που προκλήθηκε χωρίς δική σας υπαιτιότητα

Αν προξενήσουν ζημιές στο αυτοκίνητό σας χωρίς να ευθύνεστε και δεν είστε ικανοποιημένοι από την αποζημίωση που σας προσφέρουν ή αρνούνται να σας προσφέρουν, τότε η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ διεκδικεί για εσάς την αποζημίωση που δικαιούστε.

Ατύχημα που προκλήθηκε με δική σας υπαιτιότητα.
Εάν σας συμβεί ατύχημα και προκληθεί τραυματισμός ή θάνατος, η Νομική Προστασία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ θα είναι κοντά σας.

Τροχαία Παράβαση.
Αν κατηγορηθείτε για Τροχαία Παράβαση και κληθείτε στο Δικαστήριο, η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ σας προστατεύει καλύπτοντας τα δικαστικά έξοδα και τις δικηγορικές αμοιβές.

Ατύχημα ενώ κάποιος άλλος οδηγεί το αυτοκίνητό σας
H Νομική Προστασία της EΘNIKHΣ AΣΦAΛIΣTIKHΣ σας παρέχει τις υπηρεσίες της ακόμα κι αν δεν οδηγείτε εσείς το αυτοκίνητό σας τη στιγμή του ατυχήματος.

Ατύχημα ενώ επιβαίνουν στο αυτοκίνητό σας τα ανήλικα παιδιά σας, ή ο/η σύζυγός σας
Η Νομική Προστασία ισχύει και για τα μέλη της οικογένειάς σας.

Αφαίρεση διπλώματος & πινακίδων
Αν χρειαστεί να προσφύγετε στις αρμόδιες διοικητικές αρχές, η Νομική Προστασία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ είναι δίπλα σας.

Τροχαίο ατύχημα εκτός του αυτοκινήτου σας (για τον ιδιοκτήτη) ενώ περπατάτε ή μετακινείστε με κάποιο δημόσιο μέσο μεταφοράς

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ φροντίζει για την αποζημίωσή σας και καλύπτει τα δικαστικά έξοδα και τις δικηγορικές αμοιβές.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ σας καλύπτει για όσες φορές και αν οι υποθέσεις σας φτάσουν στα Δικαστήρια.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ εφαρμόζει γρήγορες και απλές διαδικασίες αποζημίωσης των ζημιών Αυτοκινήτων, επιτυγχάνοντας την ταχύτερη εξυπηρέτηση και πληρωμή σας!

Ασφάλιση σε 2 βήματα

Νομός:
Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Δήμος:
Κάντε την ασφάλισή σας σε εμάς.
Άμεση Εξυπηρέτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας: 211 2679696