Ασφάλιση Υγείας

Ασφάλιση Υγείας

Η Υγεία πρέπει να είναι πάντα η πρώτη σας προτεραιότητα. Εμπιστευτείτε την σε εμάς. Σας προσφέρουμε μια σειρά προγραμμάτων για την ασφάλιση υγείας, ικανών να καλύψουν όλες τις πιθανές ανάγκες σας για τη φροντίδα της υγείας, της δικής σας και της οικογένειάς σας.

H υγεία είναι το πολυτιμότερο από όλα τα ανθρώπινα αγαθά.

Επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα Ασφάλισης Υγείας εξασφαλίζετε:

  • Ασφάλιση που μπορεί να σας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας
  • Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανάλογα με το πρόγραμμα της επιλογής σας και ειδικά προνόμια σε περίπτωση νοσηλείας στα Συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα
  • Επιλογή θέσης νοσηλείας ανάλογα με το πρόγραμμα της επιλογής σας
  • Ασφάλιση και των αγαπημένων σας προσώπων, συζύγου και παιδιών, με τα ίδια προνόμια και παροχές
  • Σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις ασφαλίστρου κατά 20% για τον/την σύζυγο, 30% για το 1ο παιδί, 40% για το 2ο παιδί, 50% για το 3ο παιδί και δωρεάν ασφάλιση από το 4ο παιδί και άνω
  • Συμπληρωματική λειτουργία με δημόσιο φορέα και οποιοδήποτε ομαδικό ασφαλιστήριο
  • Πρόσθετες Υπηρεσίες Υγείας μέσω Δικτύου Ιατρών, Δικτύου Οδοντιατρείων, Δικτύου Διαγνωστικών Κέντρων, Συνεργασιών με νοσοκομεία, για τους κατόχους προγράμματος ασφάλισης υγείας το οποίο καλύπτει και έξοδα εξωνοσοκομειακών διαγνωστικών εξετάσεων

Εξειδικευμένα Προγράμματα Ασφάλισης Υγείας

Το πρόγραμμα Full εξασφαλίζει υπηρεσίες Υγείας υψηλής ποιότητας σε περίπτωση νοσηλείας, αλλά και φροντίδα για την πρόληψη της υγείας σας. Το πρόγραμμα καλύπτει υπηρεσίες για εσάς και την οικογένειά σας σε όλα τα στάδια της ζωής σας. Μεταξύ άλλων σας παρέχει δωρεάν Διαγνωστικές Εξετάσεις, πλήρες Check Up, προγεννητικό έλεγχο, νοσηλεία κατ’οίκον κ.ά.

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα υγείας

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εσάς που θέλετε τη μέγιστη δυνατή ασφάλιση των δαπανών υγείας και επιθυμείτε την πλήρη κάλυψη των αγαπημένων σας προσώπων ισοβίως. Σας εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας σε οποιοδήποτε Νοσηλευτικό Ίδρυμα (ιδιωτικό ή δημόσιο) στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς και κάλυψη εξωνοσοκομειακών δαπανών (check – up, διαγνωστικές εξετάσεις κ.λ.π.), σε συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα, με ανταγωνιστικό ασφάλιστρο. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 30 ημερών μέχρι 18 ετών ή μέχρι 25 (αν σπουδάζουν) και ενήλικες μέχρι 60 ετών.

Διαβάστε εδώ για το πρόγραμμα «Απόλυτη Προστασία»

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε κάλυψη των δαπανών νοσηλείας σας, συμπληρωματικά με τη χρήση του κοινωνικού ασφαλιστικού σας φορέα. Με το πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζετε συνθήκες αξιοπρεπούς νοσηλείας ακόμη και στην περίπτωση πολύ σοβαρών ασθενειών, συνδυάζοντας κάλυψη δευτεροβάθμιας (νοσηλεία) και πρωτοβάθμιας περίθαλψης (ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις) με χαμηλή συμμετοχή και προσιτό κόστος. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 30 ημερών μέχρι 18 ετών ή μέχρι 25 (αν σπουδάζουν) και σε ενήλικες μέχρι 60 ετών.

Διαβάστε εδώ για το Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη Προστασία»

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε κάλυψη με υψηλά ανώτατα όρια και προκαθορισμένη μικρή συμμετοχή σας στα έξοδα νοσηλείας, εξασφαλίζοντας συνθήκες αξιοπρεπούς νοσηλείας ακόμη και στην περίπτωση πολύ σοβαρών ασθενειών. Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε εκ των προτέρων το ποσό που θα καταβάλλετε σε κάθε περίπτωση νοσηλείας μιας και έχει μόνο ποσό απαλλαγής, χωρίς ποσοστό συμμετοχής. Απευθύνεται σε παιδιά από 30 ημερών μέχρι 18 ετών και ενήλικες μέχρι 55 ετών.

Διαβάστε εδώ για το Πρόγραμμα υγείας «Πλεονεκτικό»

Αξιοποιώντας την ευελιξία των προγραμμάτων ετήσιας ανανέωσης, προσαρμόζουμε τις παροχές και τα ασφάλιστρα του προγράμματος Προνομιακή Προστασία, ώστε να καλύπτουμε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες σας. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, προκειμένου να σας προσφέρει κάλυψη όλου το φάσματος των αναγκών σας για ασφάλιση εξόδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, με προσιτό κόστος.

Διαβάστε εδώ για το Πρόγραμμα «Προνομιακή Προστασία»

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας με προσιτό κόστος, που θα σας προσφέρει αξιοπρεπή περίθαλψη σε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο. Το πρόγραμμα Βασική Προστασία, σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε παράλληλα όλες τις τυχόν εισφορές σας σε άλλους φορείς ασφάλισης (κρατικούς και ιδιωτικούς), ώστε να μην επιβαρύνεται άσκοπα ο οικογενειακός σας προϋπολογισμός, αφού λειτουργεί συμπληρωματικά με τους άλλους φορείς.

Διαβάστε εδώ για το Πρόγραμμα «Βασική Προστασία»

Για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των πελατών μας, σάς παρέχουμε επιπλέον εξειδικευμένα προγράμματα με ασφάλιστρο που ανταποκρίνεται ακριβώς στις οικονομικές σας δυνατότητες. Πέρα λοιπόν από την κάλυψη νοσοκομειακής περίθαλψης προσφέρονται τα εξής προγράμματα:

  • Προγράμματα Κάλυψης Δαπανών Νοσηλείας
  • Προγράμματα Κάλυψης Εξωνοσοκομειακών Δαπανών
  • Προγράμματα Οικονομικής Ενίσχυσης για την Υγεία

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα – Συχνές Ερωτήσεις

Ίσως να ακούγεται περίεργο ότι με ένα ιδιωτικό πρόγραμμα μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή. Σύμφωνα με έρευνες οι Έλληνες πληρώνουν πολλά σε ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας ενώ θα μπορούσαν να έχουν καλύψει αυτά τα έξοδα με ένα πρόγραμμα.

Πρόσβαση σε ποιοτικές παροχές υγείας ,σε ιδιωτικά πλήρως εξοπλισμένα νοσοκομεία.

Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου και ιατρού αποκτώντας καλύτερο έλεγχο στην περίθαλψη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ασφαλιστικό σας φορέα να συμμετέχει στα έξοδα νοσηλείας μειώνοντας έτσι το ποσό της απαλλαγής.

Η απαλλαγή είναι ένα ποσό το οποίο καλύπτει ο ασφαλισμένος σε περίπτωση νοσηλείας, μειώνοντας έτσι το ασφάλιστρο. Τα ποσά απαλλαγής διαφέρουν. Σε κάποια συμβόλαια με την συμμετοχή του κρατικού φορέα μηδενίζει.

Απόδειξη αποτελούν οι χιλιάδες πολίτες που αποζημιώνονται καθημερινά, έχοντας δίπλα τους τον ασφαλιστικό σύμβουλο και συμβόλαια με ξεκάθαρους όρους.

Σκοπός και στόχος όπως είπαμε είναι μια ισόβια συνεργασία που σημαίνει ότι υπάρχει ισόβια κάλυψη σε όλα τα προγράμματα υγείας.

Τα προγράμματα υγείας δίνουν αυτή τη δυνατότητα μειώνοντας και το κόστος των ασφαλίστρων, το σημαντικότερο έρχονται να καλύψουν τα κενά της κοινωνικής ασφάλισης προς όφελος του πολίτη.

Όλα τα προγράμματα καλύπτουν τις απαιτήσεις όλων των μελών της οικογένειας με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους, κατοχυρώνοντας οικογενειακές εκπτώσεις.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και βρείτε τον ασφαλιστικό σύμβουλο που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Ασφάλιση σε 2 βήματα

Νομός:
Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Δήμος:
Κάντε την ασφάλισή σας σε εμάς.
Άμεση Εξυπηρέτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας: 211 2679696