Ασφάλιση Ζωής

Ασφάλιση Ζωής

Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν διαρκώς, είναι ανεκτίμητο το να μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο και να «προστατεύσετε» τη ζωή τη δική σας, αλλά και της οικογενείας σας. Τα Προγράμματα Προστασίας και Ασφάλισης Ζωής εξασφαλίζουν εσάς και την οικογένειά σας από οποιοδήποτε απρόβλεπτο γεγονός συμβεί στη ζωή σας και δημιουργήσει ανάγκες που δεν είχατε προβλέψει.

Η δημιουργία, η χαρά, η απόλαυση της ζωής μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους είναι ό,τι πιο όμορφο.

Επιλέγοντας την Ασφάλιση Ζωής:

 • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πλήθος προγραμμάτων και καλύψεων, σχεδιασμένων με γνώμονα την ικανοποίηση των πραγματικών σας αναγκών, που εξασφαλίζουν εσάς και τους δικούς σας από ό,τι κι αν συμβεί.
 • Απολαμβάνετε γρήγορες υπηρεσίες και διαδικασίες.
 • Απολαμβάνετε την εξασφάλιση που σας εγγυάται η ηγετική θέση, η εμπειρία, η φερεγγυότητα, και η αξιοπιστία που αποπνέει το γραφείο μας, μέλος του μεγάλου ασφαλιστικού πρακτορείου Protect Insurance.

Βασικά Προγράμματα Ζωής & Προστασίας

Τα Βασικά Προγράμματα Ζωής & Προστασίας προσφέρουν σιγουριά, αφού στην πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της απώλειας ζωής, έχετε εξασφαλισμένα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα Βασικά Προγράμματα Ζωής & Προστασίας είναι τα εξής:

 • Απλή Ασφάλιση Ζωής
 • Ισόβια Ασφάλιση
 • Μικτή Ασφάλιση

Συμπληρωματικά Προγράμματα Ζωής & Προστασίας

Τα Προγράμματα Ζωής & Προστασίας σας δίνουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε το πρόγραμμά σας με πρόσθετες καλύψεις, οι οποίες εξασφαλίζουν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε περιπτώσεις ατυχήματος και ανικανότητας για εργασία ή προστατεύουν το εισόδημά σας σε περιπτώσεις ατυχών περιστατικών. Τα Συμπληρωματικά Προγράμματα Ζωής & Προστασίας είναι τα εξής:

 • Ασφάλιση Ζωής από Ατύχημα
 • Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος
 • Κάλυψη Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων
 • Ασφάλιση Διαρκούς Ολικής Ανικανότητας
 • Κάλυψη Απώλειας Εισοδήματος
 • Κάλυψη Πρόσκαιρης Ανικανότητας για εργασία

Επένδυση/Αποταμίευση – Συχνές Ερωτήσεις

Είναι επενδυτικά προγράμματα στα οποία μπορείς να συνδυάσεις επένδυση κεφαλαίου και ασφάλεια ζωής. Τα προγράμματα αυτά είναι συνδεδεμένα με επενδυτικά προγράμματα όπως αμοιβαία κεφάλαια και προφέρουν μακροπρόθεσμη σταδιακή επένδυση.

Υποθετικά ότι έκανες μια μεμονωμένη επένδυση κάποια στιγμή στη ζωή σου, θα μπορούσες να παρακολουθείς την επένδυση;

Με ένα τέτοιο πρόγραμμα υπάρχει διαχειριστής που θα προσπαθεί να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της επένδυσής σου, ελαχιστοποιεί την ζημιά σε πτωτικές περιόδους των αγορών, ώστε μακροπρόθεσμα να έχεις την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.

Τα χαμηλά επιτόκια των τραπεζικών καταθέσεων, η υποχώρηση των αποδόσεων των ομολόγων έστρεψαν τους ασφαλισμένους στην αναζήτηση καλύτερων αποδόσεων με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Τα μακροπρόθεσμα προϊόντα, δηλαδή 10 έτη τουλάχιστον, δίνουν μια “εγγύηση” του 85% του αρχικού κεφαλαίου.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και βρείτε τον ασφαλιστικό σύμβουλο που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Ασφάλιση σε 2 βήματα

Νομός:
Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Δήμος:
Κάντε την ασφάλισή σας σε εμάς.
Άμεση Εξυπηρέτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας: 211 2679696