2018: Χρονιά Ανάπτυξης για το γραφείο μας!

Το 2018 σηματοδοτεί την έναρξη αδιάλειπτης ανάπτυξης για το γραφείο μας, θέτοντας νέους και φιλόδοξους στόχους! Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ, να αγκαλιάσουμε νέες προκλήσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας και ταυτόχρονα, την παραγωγικότητά μας.

Αρχικά, εστιάζουμε στον ανθρώπινο παράγοντα, επιδιώκοντας να διευρύνουμε, όλο και περισσότερο, το δίκτυο των συνεργατών μας και δίνοντας την ευκαιρία σε χαρισματικούς και φιλόδοξους επαγγελματίες να στελεχώσουν την ομάδα μας. Μας ενδιαφέρει να εξελίσσουμε τους συνεργάτες μας σε όλο το φάσμα της επαγγελματικής τους πορείας, μέσω διαρκούς εκπαίδευσης και υποστήριξης, ώστε σε συνδυασμό με τις προσωπικές τους δεξιότητες, να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του επαγγέλματος.

Την τρέχουσα περίοδο, μάλιστα, αναζητούμε φιλόδοξους νέους ή νέες που ενδιαφέρονται να ασκήσουν ένα επάγγελμα που θα τους προσφέρει οικονομική ασφάλεια και σίγουρο μέλλον, προτείνοντάς τους μία θέση στα γραφεία μας. Ο ασφαλιστικός κλάδος, εξάλλου, μεταλλάσσεται και βελτιώνεται συνεχώς, καθιστώντας το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου ως ένα από τα πλέον αξιόπιστα και προσοδοφόρα στον επαγγελματικό στίβο της χώρας μας.

Επιπλέον, η ανάπτυξη του γραφείου μας ενισχύεται και από την εξάπλωση των εγκαταστάσεών μας. Μέσα στο 2019, αποκτούμε νέα γραφεία στα δυτικά προάστια, επιδιώκοντας να διευρύνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και σε άλλες κομβικές περιοχές της Αττικής και να καλύψουμε τις προσωπικές ανάγκες πολύ περισσότερων ασφαλισμένων.

Συμπερασματικά, το γραφείο μας διανύει μία λαμπρή περίοδο άνθησης, αποκτώντας νέους συνεργάτες και ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις και θέτοντας συγκεκριμένους και επιτεύξιμους στόχους που θα αποτελέσουν εφαλτήριο για περαιτέρω ανάπτυξη στο μέλλον.

Επισκεφτείτε μας στις Ημέρες Καριέρας 2018, που θα διεξαχθούν 13 και 14 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!