Ανασκόπηση 2020: Ένα έτος-σταθμός για το γραφείο μας!

Το 2020 ήταν μία χρονιά που σημάδεψε τις ζωές μας και, αναπόφευκτα, επέδρασε καταλυτικά σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένου του ασφαλιστικού τομέα. Η νέα πραγματικότητα που διαμορφώθηκε μας έφερε αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες προκλήσεις, τις οποίες κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε με ετοιμότητα και αποφασιστικότητα.

Επιχειρώντας την ανασκόπηση του 2020, υπερήφανα διαπιστώσαμε ότι, όχι μόνο ξεπεράσαμε όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά επιτύχαμε και τους στόχους μας, σχετικά με την αύξηση της παραγωγικότητας και βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

 

Η Επιτυχία σε Αριθμούς

Ο απολογισμός του 2020 για το γραφείο μας είχε θετικό πρόσημο. Εστιάζοντας στην εξατομίκευση των υπηρεσιών που παρέχουμε και στην κάλυψη όλο και περισσότερων αναγκών των ασφαλισμένων, στον κλάδο ασφάλειας ζωής σημειώσαμε ποσοστό διατηρησιμότητας της πελατειακής μας βάσης (retain) 85% και συνολικό τζίρο ασφαλίστρων 2.770.343€.

Αντίστοιχη επιτυχία γνώρισαν και οι υπόλοιποι ασφαλιστικοί τομείς του γραφείου μας, με τον συνολικό τζίρο των γενικών κλάδων (ασφάλειες οχήματος, πυρός, κ.λπ.) να ανέρχεται στις 259.010€. Όσον αφορά τις αμοιβές των συνεργατών μας, αυτές άγγιξαν τις 444.403€.

Σε υψηλά επίπεδα κινήθηκαν και οι αποζημιώσεις ασφαλειών ζωής για το 2020, φτάνοντας σε πλήθος τις 476. Το σύνολο αυτό αντιστοιχεί σε 1.019.875€, με τις αποζημιώσεις για νοσοκομειακή κάλυψη, συγκεκριμένα, να βρίσκονται στην πρώτη θέση, ξεπερνώντας τις 998.874€.

 

Ανάπτυξη – Συνεργασία – Καινοτομία

Επενδύοντας στους ανθρώπους μας, στη σύναψη ισχυρών συνεργασιών και στην καινοτομία, καταφέραμε πολλά το 2020!

Η «Σύμπραξη Κορυφαίων Δυνάμεων», η συνεργασία-ορόσημο, δηλαδή, του γραφείου μας με τον, διακεκριμένο στον κλάδο των ασφαλίσεων, κ. Ιωάννη Καραμούζη, συντέλεσε στην ανάπτυξη μίας εξέχουσας ασφαλιστικής μονάδας στο Περιστέρι, η οποία απαρτίζεται από υψηλά αμειβόμενους επαγγελματίες, υψηλής εμπειρίας και κατάρτισης.

Αυτή η -στρατηγικής σημασίας- συνεργασία έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για ανασυγκρότηση της εσωτερικής δομής και λειτουργίας μας. Επιστρατεύοντας τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, κατορθώσαμε να εκσυγχρονίσουμε τη μεταξύ μας επικοινωνία και να αυτοματοποιήσουμε εσωτερικές διαδικασίες που απαιτούσαν χρόνο. Επιπλέον, τονώσαμε την αλληλεπίδραση και συνεργασία των παλαιών και νέων συνεργατών μας.

Παράλληλα, ενισχύσαμε την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού μας με τη δημιουργία εκπαιδευτικών ημερίδων και αναβαθμίσαμε την εσωτερική οργάνωση της εταιρείας μας. Σε αυτό, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι τακτικές συναντήσεις της ομάδας μας, καθώς και η τοποθέτηση ικανών στελεχών σε καίριες θέσεις.

 

Επιβραβεύσεις «Αριστείας»

Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των έμπειρων και ικανότατων συνεργατών μας. Το γραφείο μας επιβράβευσε -για ακόμα μία χρονιά- την εργατικότητα, τον ζήλο και τη στοχοπροσήλωση που επέδειξαν, εισάγοντας, μάλιστα, και νέες κατηγορίες διακρίσεων.

 

2021: Χρονιά Υψηλών Προσδοκιών

Το 2020 ήταν, αδιαμφισβήτητα, μία ιδιαίτερη περίοδος που κλυδώνισε τους κλάδους της υγείας και της οικονομίας. Στο «Ασφα-Λύσεων», επιλέξαμε να δούμε αυτές τις δυσκολίες ως προκλήσεις και ευκαιρίες, για να συνεχίσουμε -ακόμα πιο δυναμικά- σε μία νέα χρονιά υψηλών προσδοκιών!

Επιδιώκοντας να ξεπεράσουμε τους στόχους του περασμένου έτους, συνεχίζουμε την αναπτυξιακή πορεία μας με ακόμα πιο φιλόδοξες ενέργειες! Αρχικά, ενδυναμώνουμε τη φαρέτρα των τεχνολογικών εργαλείων μας, δημιουργώντας την πλατφόρμα δραστηριοτήτων (ΔΑΔΑ)  για καταγραφή, στατιστική επίβλεψη και αυτοματοποιημένη ενημέρωση των εργασιών μας. Επιπλέον, στοχεύουμε στην καλύτερη εργασιακή εμπειρία των συνεργατών μας, δημιουργώντας νέες ομάδες εργασίας, οργανώνοντας τη διαδικασία λήψης συστάσεων και ενδυναμώνοντας την καθολική προστασία της οικογένειας.  Τέλος, ενισχύουμε τον θεσμό των διαγωνισμών που έχουμε δημιουργήσει, αυξάνοντας τα βραβεία και οικονομικά έπαθλα!

Το 2021 θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να είμαστε δίπλα σας, σε κάθε βήμα!

Μαρία Χονδροπούλου

Βραβείο 4ου Ασφαλιστικού Πράκτορα σε Νέα Καθαρή Παραγωγή Ζωής

Διάκριση Ποιοτικής Διατηρησιμότητας Πελατειακής Βάσης κατά 95%

 

Δάφνη Τούλα

Βραβείο 3ου Ασφαλιστικού Πράκτορα σε Νέα Καθαρή Παραγωγή Ζωής

 

Μηνάς Καραγιάννης

Βραβείο 2ου Ασφαλιστικού Πράκτορα σε Νέα Καθαρή Παραγωγή Ζωής

 

Αναστασία Νάργου

Βραβείο Νέου/Νεοεισερχόμενου Συνεργάτη

 

Κάπρης Σταμάτης: 1ος Ασφαλιστικός Πράκτορας Κλάδου Ζωής

 

Συντονιστές: Γεωργιάδης – Καραμούζης – Τσιούτσια

 

Γραμματεία: Ρέντζιου Ευαγγελία – Ιωάννης Γεωργιάδης

 

Γραφείο Ιωάννη Γεωργιάδη

 

Συνολικά Βραβεία