Η συμμετοχή του γραφείου μας στις Ημέρες Καριέρας 2019

Έχοντας ως βασικό στόχο την εύρεση νέων συνεργατών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με ένα επάγγελμα που θα τους προσφέρει οικονομική ασφάλεια, αλλά και ένα σίγουρο μέλλον, οι Σύμβουλοι Ασφα-Λύσεων δίνουν και φέτος το παρών με δικό τους περίπτερο, στις «Ημέρες Καριέρας 2019» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Τους ενδιαφερόμενους που θα επισκεφθούν το περίπτερό μας, τους περιμένει μία πρόταση για θέση στα γραφεία μας. Το επάγγελμα του ασφαλιστικού πράκτορα, εξάλλου, είναι ένα από τα πλέον προσοδοφόρα, ακόμα και στην τρέχουσα οικονομική κατάσταση της χώρας μας, γεγονός που οφείλεται στο ότι ο ασφαλιστικός κλάδος μεταλλάσσεται και βελτιώνεται συνεχώς.

Σύμφωνα με τον κύριο Ιωάννη Γεωργιάδη, Διευθυντή του Γραφείου της Εθνικής Ασφαλιστικής με την επωνυμία «Ασφα-Λύσεων», «ο ιδανικός υποψήφιος για εμάς  πρέπει να διαθέτει εργατικότητα, μεθοδικότητα, φιλόδοξους στόχους και επικοινωνιακά χαρίσματα. Επιπλέον, θα πρέπει να θέλει να αναπτύσσει τις δεξιότητές του και να είναι ικανός να μεταλαμπαδεύσει την έννοια της πρόληψης στον πελάτη, αναφορικά με τα ασφαλιστικά πακέτα που θα του προτείνει. Από την πλευρά της, το γραφείο προσφέρει δομημένη εβδομαδιαία εκπαίδευση, που αφορά στα ίδια τα ασφαλιστικά προϊόντα, αλλά και στην προσωπική βελτίωση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων κάθε συμβούλου».

Αν η καριέρα σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο χώρο είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, σας περιμένουμε τον Οκτώβριο στις «Ημέρες Καριέρας 2019».

Πού θα μας βρείτε:

Το περίπτερό μας θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 12/10 και την Κυριακή 13/10 (κτήριο Δ7 νέοι φούρνοι, περίπτερο 108). Δηλώστε συμμετοχή, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου