Εκδήλωση για την κοπή της πίτας με βραβεύσεις και νέους στόχους

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Γραφείου μας. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε σε κεντρική ταβέρνα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και ήταν ιδιαίτερης σημασίας για εμάς, καθώς συνέπεσε με τον επετειακό εορτασμό της εικοσαετούς πορείας του κυρίου Γεωργιάδη στον ασφαλιστικό χώρο.

Ο κύριος Γεωργιάδης, εμφανώς συγκινημένος, έκανε αναφορές σε σημαντικούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια και που τον ενθάρρυναν να επιτύχει τους επαγγελματικούς του στόχους.

Στο πλαίσιο ανασκόπησης του προηγούμενου έτους, εξέφρασε τη βαθύτατη χαρά του σχετικά με το ρεκόρ του ετήσιου τζίρου που σημείωσε το Γραφείο, καταλήγοντας στην αύξηση της θετικής παραγωγικότητας τόσο συνολικά όσο και ανά συνεργάτη σε σχέση με πέρυσι.

Στη συνέχεια, ο κύριος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην εξέλιξη του δικτύου των συνεργατών του Γραφείου, παρουσιάζοντας τη δημιουργία μίας νέας ομάδας υπό την καθοδήγηση του κυρίου Τσέρτου, καθώς και τη στελέχωση δύο νέων Managers, της κυρίας Τσιούτσια και του κυρίου Τασούλα. Συνολικά, επτά νέοι συνεργάτες προστέθηκαν στο εργατικό δυναμικό του Γραφείου.

Λίγο αργότερα, ο κύριος Γεωργιάδης βράβευσε τους συνεργάτες που σημείωσαν αυξημένη αποδοτικότητα το προηγούμενο έτος. Οι βραβευθέντες είναι οι εξής:

Βλάχος Ευάγγελος 1ος Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Σανδρή Μαργαρίτα 2ος Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Καϊσαρλής Ιωάννης 3ος Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Καϊσαρλής Ιωάννης 1ος στην αύξηση χαρτοφυλακίου για το 2017

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κύριος Γεωργιάδης ανακοίνωσε τους νέους στόχους για το 2018, βάζοντας ακόμα υψηλότερα τον πήχη για τη φετινή αποδοτικότητα του Γραφείου.