Η κοπή της πίτας του γραφείου Ασφα-Λύσεων για το 2019

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Γραφείου μας. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην ταβέρνα «Φοίνικες», στην Αγία Βαρβάρα, σε ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα, αφού οι στόχοι μας επιτεύχθηκαν για ακόμα μία χρονιά, με ένα νέο γραφείο μας να ανοίγει τις πόρτες του με προϊστάμενο τον κύριο Κωνσταντίνο Δημόπουλο.

Ο διευθυντής του γραφείου Ασφα-Λύσεων, κύριος Ιωάννης Γεωργιάδης, χαιρέτισε την εκδήλωση, οργανώνοντας το πλάνο της επόμενης τριετίας και δίνοντας έμφαση στη στελέχωση των γραφείων με καινούριους συνεργάτες που θα εξελιχθούν σε νέους managers και ασφαλιστικούς πράκτορες. Στην εκδήλωση, όπου παραβρέθηκαν και πολλοί πελάτες του γραφείου μας, τονίστηκε το πλήθος των ανθρώπων που υπάρχουν στην αγορά εργασίας και αναζητούν μία θέση. Στόχος ήταν να αντιληφθούν οι πελάτες, οι συγγενείς, αλλά και οι ίδιοι οι συνεργάτες μας, ότι στον κύκλο του καθενός ενδεχομένως υπάρχουν άτομα σε αναζήτηση εργασίας, στα οποία μπορεί να δοθεί η ευκαιρία να ακολουθήσουν μία καριέρα στον κλάδο των Ασφαλίσεων.

Μεταξύ άλλων, στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Χρήστος Πατσατζόγλου – ο οποίος είναι και πελάτης του γραφείου μας – ο ιατροδικαστής κ. Γεώργιος Κοσμίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Αιγάλεω κ. Δημήτριος Μπέσης, ο επιθεωρητής της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Παναγιώτης Γλεντής, η προϊσταμένη του κλάδου μεταφορών κ. Μαραγκάκη και ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Μιχαήλ Γιάγκας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Καπλάνης Γεώργιος, ο οποίος στήριξε την τοποθέτηση του κυρίου Γεωργιάδη και δήλωσε πως – αναγνωρίζοντας την επιτυχία που έχει το γραφείο μας μέσα στα χρόνια – μία θέση εργασίας σε αυτό είναι σημαντική ευκαιρία για κάθε νέο επαγγελματία που επιθυμεί να κάνει καριέρα στον κλάδο.