Νέα χρονιά, νέο γραφείο!

Η νέα χρονιά ξεκινά άκρως δυναμικά για το «Ασφα-Λύσεων», αφού δημιουργήσαμε το νέο μας γραφείο στην περιοχή της Αθήνας, με προϊστάμενο τον κύριο Κωνσταντίνο Δημόπουλο, το οποίο και θα απαρτίζουν 3 managers και 35 ασφαλιστικοί πράκτορες.

Το 2018 ήταν μία χρονιά ανάπτυξης για το γραφείο μας, αφού αποδεχτήκαμε νέες προκλήσεις, οι οποίες βελτίωσαν την παραγωγικότητα, αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Εστιάζοντας στους ανθρώπους και διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργατών μας, δίνουμε διαρκώς την ευκαιρία σε νέους και φιλόδοξους επαγγελματίες να γίνουν μέρος της ομάδας μας. Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε την εξατομίκευση των υπηρεσιών που παρέχουμε και την κάλυψη όλο και περισσότερων αναγκών των ασφαλισμένων.

Με τους στόχους της προηγούμενης τριετίας να έχουν επιτευχθεί, η ανάπτυξη του γραφείου μας συνεχίζεται, μετρώντας πλέον 48 ασφαλιστικούς πράκτορες και έξι managers συνολικά. Η υψηλή παραγωγικότητα, αλλά και η εμπειρία πολλών ετών, που πλέον διαθέτουμε, εξακολουθούν να μας δίνουν ελπιδοφόρες προσδοκίες για το μέλλον.

Παράλληλα, εξακολουθούμε να διευρύνουμε το δίκτυο των συνεργατών μας, με νέα πρόσωπα, που θα ενδιαφέρονται να ασκήσουν ένα επάγγελμα με οικονομική ασφάλεια και σίγουρο μέλλον. Για αυτό και συμμετέχουμε στις «Ημέρες Καριέρας 2019», που θα λάβουν χώρα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στις 12 και 13 Οκτωβρίου. Δηλώστε και εσείς συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη φόρμα και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά.