Σύμπραξη κορυφαίων δυνάμεων με ακόμα υψηλότερους στόχους!

Το 2020 ήταν, αδιαμφισβήτητα, μία ιδιάζουσα χρονιά με προκλήσεις και πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους μας. Στο γραφείο μας, την αντιμετωπίσαμε δυναμικά, αποκτώντας 330 νέους πελάτες και συνάπτοντας ισχυρές συνεργασίες!

Πράγματι, το γραφείο μας, με επικεφαλής τον Διευθυντή Γραφείων Πωλήσεων, κύριο Ιωάννη-Νικόλαο Γεωργιάδη, μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στο Περιστέρι, συνενώνοντας τις δυνάμεις του με τον, αναγνωρισμένο στον ασφαλιστικό κλάδο, κύριο Ιωάννη Καραμούζη. Έτσι, οι δύο καταξιωμένοι επαγγελματίες καταφέρνουν να στεγάσουν, σε ανεξάρτητους χώρους διπλανών κτηρίων, τη μακροχρόνια επαγγελματική εμπειρία και κατάρτισή τους.

Ο κύριος Καραμούζης, έχοντας διαγράψει πάνω από 37 χρόνια επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας στον χώρο και έχοντας αναδείξει πολυάριθμα μέλη στον ασφαλιστικό κλάδο, επισφραγίζει τη συνεργασία αυτή, προσθέτοντας 20 έμπειρους ασφαλιστικούς πράκτορες με μεγάλο χαρτοφυλάκιο, στην ομάδα του γραφείου μας.

Η «Σύμπραξη Κορυφαίων Δυνάμεων», όπως ονομάσαμε αυτήν τη -στρατηγικής σημασίας- συνεργασία, αποσκοπεί στη σύνθεση μίας κάθετης μονάδας ασφαλιστικών πρακτόρων που θα αναδείξει, τα επόμενα χρόνια, υψηλά αμειβόμενους επαγγελματίες με ισχυρή πελατειακή βάση, ως απόρροια της σύγκλισης της πολυετούς εμπειρίας των δύο ιδρυτών της.

Παράλληλα, η εταιρεία μας διατηρεί την άλλη έδρα της στο Αιγάλεω, υπό τη διεύθυνση του κυρίου Δημόπουλου, η οποία και λειτουργεί αυτόνομα με τα στελέχη που προϋπήρχαν. Ουσιαστικά, το γραφείο στο Αιγάλεω αναδεικνύει τους νέους, εκκολαπτόμενους και πολλά υποσχόμενους επαγγελματίες, ενώ στο γραφείο στο Περιστέρι «μιλά» η εμπειρία που πηγάζει από τα δύο διακεκριμένα ασφαλιστικά στελέχη.

Επίσης, μέσα από το ανθρώπινο δυναμικό του γραφείου μας αναδείχθηκε η κα. Μαριάννα Τσιούτσια, η οποία προάχθηκε σε Διευθύντρια ομάδας γραφείου, διαθέτοντας 10 μέλη στην ομάδα της. Η κυρία Τσιούτσια, αν και νέα ηλικιακά, φέρει 20ετή εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο, προεξοφλώντας μελλοντικές επιτυχίες και λαμπρή προοπτική εξέλιξης στον κλάδο.

Πλέον, διαθέτοντας στη φαρέτρα και των δύο εδρών μας 65 Ασφαλιστικούς Πράκτορες, 3 Managers και 3 Διευθυντικά Στελέχη, φιλοδοξούμε, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να αναπτύξουμε μία κορυφαία ασφαλιστική μονάδα, με επίκεντρο το Περιστέρι, υψηλά αμειβόμενων επαγγελματιών μεγάλης εμπειρίας και κατάρτισης. Επιπλέον, επιδιώκουμε να προσφέρουμε πολυάριθμες επαγγελματικές ευκαιρίες σε νέους ενδιαφερόμενους, καθώς και να επεκτείνουμε την πελατειακή μας βάση, παραβλέποντας -ει δυνατόν- την τροχοπέδη της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης.

Οι δύο έδρες του γραφείου μας λειτουργούν στις εξής διευθύνσεις:

Περιστέρι: Εθνάρχου Μακαρίου 31, 12131, 2ος όροφος με Κορυφαίο Διευθυντή Γραφείων Πωλήσεων τον κο. Ιωάννη-Νικόλαο Γεωργιάδη (κτήριο Γ) και Διευθυντή Γραφείου τον κο. Ιωάννη Καραμούζη (κτήριο Α)
Αιγάλεω: Λεωφ. Αθηνών 429Α, 122 43 (Άνω Βιοϊατρικής) με Διευθυντή τον κο. Κωνσταντίνο Δημόπουλο